Mirësevjen tek Ferma Albanik !

 

Një skuadër dinamike familjare ju mirëpret me pasionin e saj ndaj jetesës në fshat si një art për ta ndarë atë me sa më shumë të miq udhëtarë.

 

Tek ne, ju presim si mik. Dhe mbetemi gjithnjë të ndjeshëm ndaj eksperiencave të të ftuarve tanë, me rrëfimet e të cilëve udhëtojmë sëbashku në vënde dhe kohë të ndryshme. Në këmbim, si pritës mësojmë të bëhemi më të vetëdijshëm dhe të jemi në sintoni me praktikat më të mira të turizmit ekologjik dhe bujqësor.

 

Dëshira jonë më e madhe është që të ftuarit tanë të marrin me vete kujtime ndaj detajeve, drites dhe gjelbërimit që gjallon kur pushon, punon, dhe zbavitesh në natyrë. Pamja dhe mënyra e jetesës në fshat është e ndryshme, natyrisht. Për ne, fshati është më i miri !

 

Kushdo që mendon ngjashëm me ne, ikën nga Albaniku me plane për t’u rikthyer sa më shpejt, sërish.

Mirësi dhe bujari natyrale

BioBoutique

Produkte lokale dhe të freskëta

Restaurant

Komoditet dhe lirshmëri

Mjedisi përreth

HOTEL BOUTIQUE

Akomodimi

REZERVO

Konfirmo datën

CHECK-IN

25

Maj
CHECK-OUT

26

Maj
GUESTS

1

NEWSLETTER

Marr informacion

  Emri Juaj :

  Adresa Email :

  Mesazhi Juaj :


  BIO-BOUTIQUE

  Përmes portalit tonë online, kërkoni dhe gjeni në çdo moment shijet dhe ngjyrat e fshatit. Katalogu i produkteve tona përditesohet rregullisht duke shtuar lloje të ndryshme produktësh si çajra, mjaltë, reçel, rehani, verë, raki dhe shumë të tjera.

  SHKO TEK BIO-BOUTIQUE
  BLOG

  Të Rejat tona