Our Rooms

In-House Lodging

Konaku 1

Family Room XL

Kjo dhomë është e përshtatshme për grupe deri në shtatë persona.

Ka dy shtretër marinari, një krevat dopio në një kat të ndërmjetëm, ose mexaninë, si dhe një divan të madh të rehatshëm, i cili mund të shndërrohet në një shtrat shtesë.

Me tavan të lartë dhe trarë të dukshëm prej druri, kjo dhomë ka volum e megjithatë mbetet komode. Ashtu si me të gjitha dhomat tona, Konaku 1 ngrohet me një sobë drush, disponon një tryezë kafeje dhe sallon, si dhe vjen me banjën e vet private, pajisur me WC dhe dush.

Konaku 2

Family Room M

Dhoma më e vogël e dy dhomave familjare.
Në të ndodhen dy shtretër tek dhe një tjetër dopio në mexaninë.

Ashtu të gjtha dhomat që kemi, Konaku 2 ngrohet me një sobë drush, disponon një tavolinë të vogël me karrike, dhe vjen me banjon e saj private, pajisur me WC dhe dush.

Konaku 3

Family Room L

Kjo dhomë është e përshtatshme për grupe deri në shtatë persona.

Ka dy shtretër marinari, një krevat dopio në një kat i ndërmjetëm dhe një divan të madh të rehatshëm, i cili mund të shndërrohet në një shtrat shtesë.

Duke shfaqur një tavan të lartë me trarë të dukshëm prej druri, kjo dhomë ka vëllim dhe megjithatë mbetet komode. Ashtu të gjtha dhomat që kemi, Konaku 3 ngrohet me një sobë drush, disponon një tavolinë të vogël me karrike dhe divan, si dhe vjen me banjon e saj private, pajisur me WC dhe dush.

Packages

Special Offers

Bed & Breakfast

from 1.500 Lek

Most straightforward way to stay with us, sleep and wake up to a copious Albanian and European breakfast

BASIC

Weekend Away

from 5.000 Lek/couple

Two nights, with a set menu with meals and drinks included.

ALL-INCLUSIVE

Group events

from 1.200 Lek/person

Private full reservation

NEW

Family Holiday

from 15.000 Lek

All-inclusive package for two nights, two adults and two kids, with meals and non-alcoholic drinks.

Family Menu

Week-day Escape

1.500 Lek/person

An all inclusive package with a set menu and non-alcoholic drinks included.

Low traffic

VILLAGE HOPPING

$ 45

Sleep at villagers house on a hiking tour

NEW

NATURE TRIPS

$ 45

Lorem ipsum dolor sit amet

NEW

GLAMPING

$ 45

Summer bliss for simple living

Seasonal

CAMPING

$ 45

Lorem ipsum dolor sit amet

NEW

Horseriding

$ 29.99

Whether with a guide or independently, enjoy a horseback ride around the valley

Guided tour nearby

Independent rental

Multi-day hiking tour

Special events rental

Cooking Course

$ 19.99

From meze to main dish & desert, learn how to make a few typical Albanian dishes to enjoy year-round

Traditional Byrek

Meze

Meat&Veg Stew

Përmet Receipes

Extra Services

Couple your stay with an equistrian activity or a cooking lesson, or both if time permits. At Albanik we regularly update our offer of activities according to season and curiosity from our best critics, our guests.