OUR SOCIAL

Homegrown

From our garden & greenhouse

Partners

Our network of local producers

Inspiration

Our philosphy and objectives

MAIN DISHES FOR AUTUMN

Our Menu

Pulë me qull/jufka

€ 8

Pjatë tradicionale mbarëshqiptare dhe e suskseshme me të madh e të vogël. Jufkat janë traditë e rajonit dibran.

Gjithë vitin

Mish në hell

€ 10

Mishi në hell është tipike e stinës së verës për mishin e qingjit dhe të kecit.

Në verë

Byrek shtëpie

€ 6

Byrek tradicional me gjethe spinaqi ose hithrash, me domate, presh, etj

Sipas stinës

Meze shqiptare

€ 12

Dollma, Fasule pllaqi, Kaviar patëllxhani, byrek me hithra, qofte, djath, të regjura, etj.

Gjithë vitin - Sipas stinëve

Gjellë perimesh me/pa mish

€ 3,5

Çdo stine gjellën e vet, çdo muaj nuanca shijesh.

Gjithë vitin - Sipas stinës

Pilaf me leng mishi/perimesh

€ 4

Një tjetër pjatë e pashmangshme në kuzhinën mbarë shqiptare.

Gjithë vitin

Sallatë kopshti

€ 2,5

Shijoni freskinë dhe mirësinë e frutave dhe perimeve të kopshtit.

Gjithë vitin - Sipas stinës

Perime të zgarës/të ziera

€ 2,5

Sipas stinëve perimet e përzgjedhura përgatiten në zgarë ose të ziera dhe të servirura me vaj ulliri dhe hudhër

Sipas stinës

Locally sourced products

Freshly prepared & cooked

Outdoor dining

Varied and seasonal menu

BOOK NOW

Request a Table

Name :


Email :


Message :