ensq
OUR SOCIAL

Homegrown

From our garden & greenhouse

Partners

Our network of local producers

Inspiration

Our philosphy and objectives

MAIN DISHES FOR AUTUMN

Our Menu

Pulë me qull/jufka

Pjatë tradicionale mbarëshqiptare dhe e suskseshme me të madh e të vogël. Jufkat janë traditë e rajonit dibran.

Gjithë vitin

Mish në hell

Mishi në hell është tipike e stinës së verës për mishin e qingjit dhe të kecit.

Në verë

Byrek shtëpie

Byrek tradicional me gjethe spinaqi ose hithrash, me domate, presh, etj

Sipas stinës

Meze shqiptare

Dollma, Fasule pllaqi, Kaviar patëllxhani, byrek me hithra, qofte, djath, të regjura, etj.

Gjithë vitin - Sipas stinëve

Gjellë perimesh me/pa mish

Çdo stine gjellën e vet, çdo muaj nuanca shijesh.

Gjithë vitin - Sipas stinës

Pilaf me leng mishi/perimesh

Një tjetër pjatë e pashmangshme në kuzhinën mbarë shqiptare.

Gjithë vitin

Sallatë kopshti

Shijoni freskinë dhe mirësinë e frutave dhe perimeve të kopshtit.

Gjithë vitin - Sipas stinës

Perime të zgarës/të ziera

Sipas stinëve perimet e përzgjedhura përgatiten në zgarë ose të ziera dhe të servirura me vaj ulliri dhe hudhër

Sipas stinës

Locally sourced products

Freshly prepared & cooked

Outdoor dining

Varied and seasonal menu

BOOK NOW

Request a Table

    Name :

    Email :

    Message :